FUTBOL
Esports 24/11/2015

D'Ancelotti a Benítez, Florentino Pérez no canvia el discurs: ratificació i conspiració contra ell

Igual que va passar al març quan va ratificar Ancelotti, el president del Madrid torna a denunciar una conspiració contra ell el dia que dóna suport a Benítez

Nuria García
2 min
Florentino Pérez, en la roda de premsa en què ha ratificat Rafa Benítez com a entrenador / GONZALO ARROYO / GETTY

BarcelonaHan passat uns mesos, han canviat d'entrenador, però el president del Madrid, Florentino Pérez, no canvia el discurs. Si al març el màxim dirigent dels blancs sortia per desmentir la destitució de Carlo Ancelotti –a qui va fer fora mesos més tard–, aquest dilluns compareixia davant els mitjans de comunicació per ratificar en el càrrec Rafa Benítez i per tornar a denunciar que hi ha algú que conspira contra ell.

La comparació de les dues rodes de premsa, la del 12 de març i la del 23 de novembre, deixa frases pràcticament calcades.

Ratifica l'entrenador:

 • 12 de març: "Ancelotti seguirà sent l'entrenador del Madrid. El club té confiança total en els jugadors i en l'entrenador".
 • 23 de novembre: "Rafa Benítez té tot el nostre suport i confiança total. La solució és Rafa Benítez".

Unió del madridisme:

 • 12 de març: "Hem de continuar units davant els reptes que tenim al davant. La unitat ha de ser la nostra fortalesa".
 • 23 de novembre: "Entenc que l'afició estigui enfadada, però ens ha de donar suport. Hem de seguir units i junts pel madridisme".

Desmentir informacions:

 • 12 de març: "No sortiré cada dia a desmentir informacions. Demano a l'afició que doni suport als jugadors".
 • 23 de novembre: "No és habitual desmentir les coses".

Situació esportiva:

 • 12 de març: "Anem segons a la Lliga i no tothom passa a quarts de la Lliga de Campions".
 • 23 de novembre: "L'equip està a vuitens de la Champions League i s'ha mantingut imbatut tot i les baixes".

Campanya contra ell:

 • 12 de març: "Si vostè vol culpar-me a mi, segur que la culpa la tinc jo. Però per al seu diari cada dia jo sóc el culpable de tot. I també tinc la responsabilitat de dir que tot el que es diu al seu diari és mentida i que és una campanya interessada"; "Jo parlo poc, surto un cop a l'any, quan veig que el nivell de crítiques pot pertorbar els socis"; "Jo no he dit que els mitjans de comunicació siguin culpables del que ens passa. He dit que alguns mitjans menteixen. Jo entenc que vulguin influir en el Madrid, però fins a un cert punt".
 • 23 de novembre: "Crec que hi ha alguna campanya contra mi. Mai havia pensat que alguns mitjans poguessin informar de coses que no responen a cap codi ètic de conducta. Quan hi ha un afany de pertorbar i desestabilitzar..."; "El 'Florentino dimissió' sempre el comencen els mateixos. Quan diem que els violents no entraran a l'estadi utilitzen això per intimidar-me, però no ho aconseguiran. Em molesta més que algun diari utilitzi això com a cobertura"; "Hi ha periodistes que volen desestabilitzar-nos. Hi ha gent que fa de la mentida la raó de ser per deteriorar la imatge del Madrid. Potser creuen que sense mi tenen més influència en el club".

Cristiano Ronaldo:

 • 12 de març: "No qüestionaré Cristiano Ronaldo, hi ha gent que no parla bé d'ell perquè el Madrid és molt gran. Però no farem cas d'aquests mitjans".
 • 23 de novembre: "Tot el que s'ha dit de Cristiano és mentida. Cristiano és un bon paio, mai ha dit res de ningú i tot el que diuen sobre ell aquests dies és per desestabilitzar".
stats