BARÇA
Esports 08/05/2014

Alves: "M'agradaria que si no estan contents, m'ho diguin"

El lateral brasiler diu a RAC1 que si el Barça no guanya l'Elx no es mereix la Lliga

Ara
2 min
Dani Alves, entrevistat al programa 'Primer toc' de RAC1

BarcelonaEl lateral brasiler del Barça, Dani Alves, ha explicat a RAC1 que l'equip s'havia acomiadat de la Lliga després d'empatar contra el Getafe, i el rumb radical de la competició ja no admet més errors: "Si no som capaços de guanyar a l'Elx i venir a Barcelona a jugar-nos la Lliga no ens mereixem el campionat". "Si no guanyem la Lliga, la temporada és un desastre", ha dit: "Segur que no fallarem, ens han donat massa oportunitats. Em fio 200% d'aquest equip. Garanteixo que no fallarem".

"Havíem fet un pas gegant enrere", ha reconegut el lateral. "Des de fora sembla fàcil. Però la gent s'hi juga moltíssim. L'únic que no pots perdre és l'esperança i la confiança en la teva feina", ha explicat Alves sobre la situació ara a la Lliga. Al brasiler se li ha preguntat si seria imperdonable perdre a Elx i ha respost amb un rotund "sí". "Se'ns ha posat per a nosaltres, el futbol ha donat una nova lliçó que és molt dur i difícil guanyar", ha dit.

"Jo puc dormir tranquil·lament a casa, ningú treballa més que jo. Si és per feina, jugaré jo, sóc un professional", ha dit el brasiler, que ha explicat que el Barça és com una "empresa" i si no el vol, ho pot arribar a entendre, malgrat que Alves reclama sinceritat a la direcció esportiva. Quan se li ha preguntat si té ganes de canviar d'aires, Alves ha estat claríssim: "Si segueixen així, segur. Dolgui a qui li dolgui, jo sóc part de la història d'aquest club". "Em sento disparat", ha sentenciat el lateral, que ha volgut especificar que se sent al centre de les mirades en general, no del club únicament. "Hem anat perdent gent i no hem incorporat gent. Tenim molta gent jove i necessiten temps. Necessitem injeccions de gent jove. Que la gent no pensi que sempre sortirà un Xavi o un Iniesta, són joies. Mai més en sortiran com ells", ha explicat Alves, que diu que no ha parlat amb el club sobre el seu futur. "M'agradaria que si no estan contents, m'ho diguin", ha sentenciat.

En aquest sentit, Alves també ha parlat del relleu de Gerardo Martino per Luis Enrique: "La temporada no ha acabat. En aquest club de vegades es precipiten".

"Passen coses molt rares en aquest club", ha dit Alves, que ha posat un exemple: "Quan Neymar estava a punt de fitxar pel Madrid, tothom estava trist aquí, i quan el Barça ho gira i el fitxa, la gent gairebé es fot a òsties. No sé si Neymar ha flipat, jo sí. El Barça el va fitxar per 57 milions i ell va renunciar als 100 que li pagava el Madrid. S'ha de ser coherent".

Sobre el cas viscut a Vila-real, i el que va passar amb el noi que va tirar-li un plàtan, Alves ha demanat que el noi "recuperi la feina", ja que vol passar pàgina a aquest capítol. "No vaig dir que Espanya fos racista, sinó que hi ha racisme, així ho he viscut durant 11 anys que fa que sóc aquí", ha sentenciat als micròfons del programa 'El Primer Toc'.

"Hauria de ser-hi. Abidal té un cor més gran que aquest club. Se l'hauria d'haver cuidat una mica millor", ha explicat sobre el seu amic Éric Abidal.

stats