Esports 18/02/2022

Si algú pot guanyar el líder, és el Girona

El club sol·licita que s’ompli Montilivi per viure “una final per l’ascens directe”

Jordi Bofill
2 min
Els jugadors del Girona celebrant un gol

GIRONA“Hola, soc el Cristhian Stuani, jugador del Girona, i et vull demanar que vinguis a l’estadi a donar-nos suport”. “Això és una broma, oi?” “No, no és cap broma, soc jo de veritat”. Aquesta és una de les més de 300 trucades que el Girona ha fet als seus abonats amb la missió d’omplir Montilivi en la visita de l’Eibar, el líder de Segona (18.15 hores, Gol). Quan falten 15 partits per acabar la Lliga, els gironins encara es plantegen lluitar obertament per l’ascens directe, actualment a més d’una desena de punts. Un triomf contra l’equip basc permetria mantenir la fe i reduir el desavantatge a un mínim de vuit punts.

La manera en què els homes de Míchel estan competint assegura que estaran a l’altura del partit. “Tot el que no sigui guanyar ens allunyarà molt de l’ascens directe. Volem jugar amb avantatge i per això demanem que la gent vingui a l’estadi. Estem davant d’un repte molt bonic; de fet, per a mi és una final”, comenta l’entrenador blanc-i-vermell, que sap que per més comptes que faci s’ha de sumar de tres en tres contra els grans. “Si agaféssim els darrers 15 partits, aniríem primers. La trajectòria és bona i a mi encara em surten els comptes, però això implica guanyar l’Eibar”.

Samu Saiz, que a Valladolid va fer una actuació descomunal i ha començat el 2022 amb molt bon peu, és el principal dubte del Girona. El mitjapunta ha hagut de viatjar a Madrid per motius familiars i es desconeix la seva disponibilitat. Abans de conèixer la seva possible absència, Aleix Garcia havia comprat tots els números per prendre-li el lloc a Borja a l’onze inicial. Si finalment Samu no juga, Míchel teòricament els posarà tots dos.  

stats