MOTO2
Esports 26/10/2019

Àlex Márquez sortirà de la tercera línia de sortida buscant ser campió del món de Moto2

El valencià Jorge Navarro ha marcat el millor temps

T.p.
2 min
Àlex Márquez sortirà de la tercera línia de sortida buscant ser campió del món de Moto2

BarcelonaEl valencià Jorge Navarro (Speed Up) ha aconseguit la tercera pole position de la temporada i la quarta de la seva carrera esportiva al ser el més ràpid en la segona classificació per al Gran Premi d'Austràlia de Moto2 al circuit de Phillip Island. La sessió ha sigut més curta del previst per culpa de la pluja i el vent, que han obligat després a cancel·lar la sessió de MotoGP.

En una jornada marcada per les condicions meteorològiques, amb un vent fort, Navarro ha vist com la sort l'ajudava perquè, just després de marcar el millor temps i superar el de Luca Marini, s'ha aturat l'activitat.

El líder del mundial, el català Àlex Márquez, no ha tingut gaire temps per reaccionar i ha aconseguit el setè millor temps –tercer a la línia de la formació de sortida–, encara que almenys sortirà per davant dels seus dos més directes rivals en la lluita pel títol mundial, perquè ha guanyat una posició per una sanció a San Lowes, que sortirà finalment l'últim. El suís Thomas Lüthi (Kalex), segon en la classificació provisional del Mundial, no ha passat de l'onzè lloc, i Augusto Fernández (Kalex) –tercer– haurà de sortir des de la sisena línia amb el dissetè millor temps, a més d'un segon i mig de Jorge Navarro. Márquez busca ser campió aquest cap de setmana.

Primera 'pole' de Marcos Ramírez

A Moto3, l'espanyol Marcos Ramírez (Honda) ha aconseguit la seva primera pole position per davant dels seus compatriotes Aaron Canet (KTM ) i Albert Arenas (KTM). Canet sortirà per davant de l'italià Lorenzo Dalla Porta (Honda ), que té l'opció matemàtica de proclamar-se campió mundial en la cursa australiana. Dalla Porta ha acabat en la sisena plaça, a set dècimes de segon de Marc Ramírez i amb 522 mil·lèsimes de segon de desavantatge respecte a Canet.

stats