Esports 31/10/2018

L'Ajuntament de Palma ignora els èxits de les esportistes de disciplines relacionades amb la mar, segons l'ACNB

L'Associació de Clubs Nàutics de Balears carrega contra l'IME per oblidar-se de regatistes i piragüistes

Juanmi Mas
1 min
Algunes de les esportistes "oblidades"

PalmaL'Associació de Clubs Nàutics de Balears (ACNB) ha carregat en un comunicat contra l'Ajuntament de Palma, per considerar que "ignora els èxits estatals i internacionals obtinguts el 2018 per les esportistes de disciplines relacionades amb la mar". "Aquest oblit és particularment cridaner en una temporada en què diverses esportistes de clubs nàutics de Mallorca han obtingut títols i podis mundials", asseguren.

Cort ret homenatge a 23 campiones de diferents disciplines esportives

El motiu de la queixa arriba després de l'acte que l'Institut Municipal d'Esports (IME) va organitzar aquest dimarts a l'Ajuntament de Palma, del qual, segons expliquen des de l'ACNB, "vàrem tenir coneixement pels mitjans de comunicació", on es varen reconèixer els resultats de 23 esportistes femenines, "totes, sens dubte, mereixedores d'aquest homenatge, i en el qual, per alguna raó que no s'ha fet pública amb l'antelació pertinent, no s'han tingut en compte les victòries i podis de les regatistes i piragüistes", expliquen.

L'ACNB entén que L'IME hauria de "donar les oportunes explicacions" i "organitzar un nou acte en el qual es pugui reconèixer la tasca de les joves esportistes dels nostres clubs. Per finalitzar el comunicat, asseguren que "l'Ajuntament de Palma és una institució que no hauria de permetre's aquest tipus de descuits".

stats