Espanyol
Esports 04/05/2014

Aguirre: "Hem dilapidat el marge de maniobra que teníem"

L'entrenador mexicà lamenta la mala ratxa de l'equip (ha sumat un dels últims 18 possibles) i reconeix que encara "està amb les matemàtiques" per concretar la salvació

Natalia Arroyo
1 min
Javier Aguirre ajusta la posició dels seus jugadors quan saca de banda Raúl Rodríguez

BarcelonaA Valladolid, Javier Aguirre no ha vist un Espanyol "amb por o sense desig". "Avui com a mínim l'equip ha donat la cara i ha sigut reconeixible. No ha tingut res a veure amb l'Espanyol que es va veure fa vuit dies", ha analitzat el tècnic mexicà, que considera que el seu equip ha fet mèrits per endur-se alguna cosa més de Zorrilla.

"No podem mirar enrere -ha seguit l'entrenador-. Se'ns ha ajuntat tot el dolent. Estem desfent una bona temporada que estàvem fent. No hi ha excuses, els culpables som nosaltres". Aguirre, de tota manera, ha aplaudit l'entrega dels futbolistes, a qui ha valorat l'esforç davant un rival que s'estava jugant molt més.

Aguirre no amaga que l'objectiu encara no està tancat: "Nosaltres estem encara amb les matemàtiques, no ens hem salvat". Però l'entrenador periquito insisteix que el vestidor "està molt viu" i seguirà competint bé en les dues jornades que resten per tancar l'any. "Tot s'està enfosquint en els últims dies. Hem dilapidat tota la feina i tot el marge de maniobra que teníem, però seguirem buscant aquest puntet que ens salvi", ha assegurat.

stats