Adama Traoré torna a casa: el Barça fa oficial la cessió fins a final de temporada

La Fletxa de l'Hospitalet torna cedit fins a final de temporada amb una opció de compra lliure

1 min
Adama Traoré torna a casa

BarcelonaEl Barça incorpora el seu tercer reforç en aquest mercat d'hivern. Adama Traoré tornarà a vestir la samarreta blaugrana fins a final de temporada. L'entitat culer es farà càrrec de la fitxa del jugador i tindrà una opció de compra lliure al juny d'aquest any. La presentació del català serà el dimecres 2 de febrer a porta tancada. "Em fa molta il·lusió tornar a casa", ha dit l'extrem dret de l'Hospitalet del Llobregat lluint l'escut culer.

Adama Traoré torna a casa. La seva primera etapa com a culer va començar a La Masia, on va entrar amb vuit anys. El seu debut oficial amb el primer equip va ser el 23 de novembre del 2013 sota les ordres del Tata Martino. Eren els minuts finals d’un Barça-Granada (4-0) i Adama entrava al terreny de joc en substitució de Neymar. Tres dies més tard, també es va estrenar a la Champions, en un partit contra l’Ajax, a Amsterdam (2-1). El seu únic gol amb el primer equip va ser contra l’Osca, en el triomf a la Copa per 8-1.

Després de passar per totes les categories del futbol base des del benjamí A, i arribar a jugar quatre partits amb el primer equip, va marxar l’estiu del 2015 a l’Aston Villa, on jugaria el curs 2015/16 a la Premier League. Posteriorment, va fitxar pel Middlesbrough i més tard pel Wolverhampton.

stats