Espanyol
Esports 16/04/2014

Abraham estarà al marge una setmana per una lesió al turmell

El migcampista serà baixa a Anoeta. Tampoc està garantida la presència d'Héctor Moreno, que no millora de les molèsties al còccix

Efe
1 min

Sant Adrià del BesòsEl migcampista de l'Espanyol Abraham González no s'ha exercitat aquest dimecres al matí a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià del Besòs per una lesió a la sindesmosi del turmell esquerre i seguirà al marge almenys una setmana, segons ha informat l'entitat blanc-i-blava.

El futbolista català es perdrà com a mínim el partit d'aquest dissabte davant la Reial Societat. Els metges del club controlaran l'evolució del jugador, que realitzarà exercicis individualitzats per estar el més aviat possible a disposició de l'entrenador Javier Aguirre.

D'una altra banda, el central mexicà Héctor Moreno segueix al marge de la resta del grup a causa de la contusió en el còccix que va patir en el derbi contra el Barça. El defensa evoluciona favorablement i la inflamació es redueix, però les seves sensacions no són encara del tot positives. És dubte per dissabte.

El lateral dret Felipe Mattioni, amb una lleu lesió en el soli esquerre, ha realitzat alguns exercicis al mateix ritme que els seus companys. La disponibilitat del brasiler per al següent partit de Lliga no està garantida. Finalment, el central Sidnei ja s'ha recuperat de la seva contusió al genoll esquerre.

stats