PRIMERA DIVISIÓ
Esports 02/07/2011

El Saragossa confirma els fitxatges dels catalans del Barça B Abraham Minero i l'Edu Oriol

Abraham i Edu Oriol salten del Barça B a La Romareda. Els dos jugadors de La Masia ja tenien tancat el seu fitxatge pel Saragossa, però no s'ha fet púbic fins avui per qüestions legals.

Redacció
1 min

BarcelonaAbraham i Oriol s'incorporen al Reial Saragossa per les tres pròximes temporades i seran presentats en els pròxims dies.

Els dos joves han demostrat les seves qualitats a Segona Divisió sota el comandament de Luis Enrique i aquest any faran el salt definitiu a Primera Divisió, entrenats pel mexicà Javier Aguirre.

Els dos jugadors tenien pactat el seu fitxatge des de feia dies però el Saragossa ha esperat per fer-ho públic en tancar el darrer exercici econòmic. Abraham i Oriol s'incorporen al Reial Saragossa per les tres pròximes temporades.

En declaracions a la web del Saragossa, Abraham ha afirmat que "Vaig al Reial Saragossa amb moltes ganes de jugar a Primera Divisió. Per mi és un repte enorme, arribo a un club històric i estic desitjant començar a entrenar com més aviat millor". Abraham, nascut a Granollers, juga de lateral. Abans havia jugat al Granollers, el Figueres i el Sant Andreu.

"Vaig a aportar molta il·lusió i ganes de triomfar des del primer dia. Prometo deixar-me sobretot en el camp pel Reial Saragossa i per la seva afició en aquesta nova etapa que s'obre a partir d'avui ", ha dit Edu Oriol. Oriol (Cambrils, 1986), ha jugat abans a La Pobla de Mafumet, el Reus i el Sant Andreu.

stats