Futbol

Abidal, implicat en el cas de la pallissa a Hamraoui

La policia francesa sospita que pot ser una venjança contra la seva exparella sentimental

ARA
1 min
Éric Abidal, en una imatge d’arxiu.

BarcelonaLa policia francesa ha implicat Éric Abidal en el cas de l'agressió a la jugadora del PSG Kheira Hamraoui. Segons informa Le Monde, citant fonts de la investigació, es tractaria d'una venjança personal després d'una ruptura amorosa. I és que Abidal i Hamraoui van tenir una relació sentimental entre el 2018 i el 2020, quan ell exercia com a director esportiu del Barça i ella jugava a l'equip femení.

El gir de guió arriba després que se sospités inicialment d'Aminata Diallo, companya d'equip de Hamraoui i que també viatjava en el cotxe quan van trobar-se uns encaputxats que van colpejar l'exblaugrana amb una barra de ferro, cosa que li va provocar talls a les mans i a les cames i la va enviar a l'hospital. A Diallo, però, no li va passar res. Per això la policia sospitava d'ella i la va mantenir 36 hores en custòdia, fins a deixar-la en llibertat un cop va haver declarat. Segons Le Monde, Diallo està pràcticament descartada com a cervell de l'operació.

En canvi, totes les mirades apunten a Abidal. El rotatiu informa que els investigadors han trobat, en la targeta SIM del telèfon de Hamraoui, el nom d'Abidal. A més, la nit dels fets, el 4 de novembre a la localitat deBois de Boulogne, els encaputxats van recriminar a Hamraoui –segons la seva declaració– haver-se ficat al llit, suposadament, amb homes casats. A partir d'aquí van lligar caps.

Abidal, sospitós de ser el cervell de l'agressió, serà citat a declarar en les pròximes hores.

stats