Publicitat
Publicitat

Vicente Soriano, després de saber que el volien segrestar: "No penso canviar la meva vida"

L'expresident del València ha negat conèixer, al marge de Juan Soler, les altres persones detingudes per aquesta causa i ha assegurat que no canviarà de domicili

L'expresident del València Club de Futbol, Vicente Soriano, ha afirmat després d'assabentar-se que era l'objectiu d'un presumpte intent de segrest, que no canviarà la seva manera de viure. "No penso canviar la meva vida ni el meu domicili", ha afirmat Soriano en declaracions als mitjans de comunicació que l'esperaven a la porta de casa. L'expresident del club de Mestalla ha assegurat que després de les detencions practicades dimarts i ahir ja estava "més tranquil".

Soriano és la suposada víctima d'una trama de segrest per un deute econòmic en la qual han estat detinguts i posats en llibertat el també expresident del club Juan Soler i dues persones més.

Soriano, a la sortida del seu domicili, ha indicat que no pensava canviar la seva vida ni el seu domicili pel que havia estat a punt de passar, ni pel fet que un dels detinguts és el propietari d'un bar que està situat just davant de la porta del seu domicili.

Així mateix, l'expresident del València, preguntat per si ha passat molts nervis després que la Policia li recomanés que anés amb compte per les informacions que tenien i que apuntaven a un possible segrest, ha contestat: "S'ho pot imaginar".

Preguntat per si coneix l'arrestat, propietari d'un local proper al seu habitatge, ha dit que "no", i també ha asseverat que desconeixia que s'estigués planejant aquests fets molt a prop del seu domicili. Finalment, ha assenyalat que pretén "comunicar a tots" el que pensa, "i aquí no hi són tots", ha puntualitzat, emplaçant els mitjans de comunicació a una roda de premsa. Seguidament ha marxat.

En la causa oberta en el jutjat per aquest intent de segrest –declarada secreta– han estat detingudes tres persones que després d'acollir-se al seu dret a no declarar davant el jutge, han estat posades en llibertat amb l'adopció de mesures cautelars. Una de les persones detingudes és l'expresident del València i antecessor de Soriano en el càrrec, Juan Soler.

Vicente Soriano va arribar a la presidència de l'equip valencianista després d'arribar a un acord amb Juan Soler per comprar-li el seu paquet accionarial dins de l'operació en la qual estava involucrada l'empresa Inversiones Dalport, grup que finalment no va arribar a fer-se amb la majoria accionarial del València.

Aquesta transacció ha arribat als tribunals, on els dos expresidents s'han enfrontat en relació al procés de venda del paquet accionarial. De fet, l'any 2013 el Tribunal Suprem va donar la raó a Soler i va confirmar que Soriano i Dalport havien de pagar-li 39 milions d'euros per incompliment del contracte de la venda d'accions.

Amb anterioritat, l'Alt Tribunal havia condemnat també Soriano i l'empresa a pagar 20 milions d'euros a Soler per impagament del primer dels quatre pagarés per la venda d'accions del club.

Històries de superació esportiva