Publicitat
Publicitat

Rafael Nadal, l'esportista de l'Estat espanyol més conegut del món

Està per davant d'esportistes com Fernando Alonso, Pau Gasol i Iker Casillas

Rafael Nadal és l'esportista de l'Estat espanyol més conegut en l'àmbit internacional, per davant de Fernando Alonso, Pau Gasol i Iker Casillas, segons un informe de Personality Media, empresa espanyola de consultoria de màrqueting especialitzada en l'anàlisi de personatges públics.

L'anàlisi ha estat realitzat en dotze països: Estats Units, Austràlia, Rússia, Regne Unit, França, Itàlia, Alemanya, Espanya, Mèxic, Brasil, Xile i Argentina. Nadal ha aconseguit un 75 per cent de mitjana.

A Europa, Fernando Alonso i Nadal tenen, segons aquesta empresa, unes dades molt igualades, al voltant del 77 per cent de notorietat.

Alonso lidera països com Brasil, Itàlia, Alemanya i Rússia, on obté més notorietat. A Llatinoamèrica, en canvi, Nadal assumeix el comandament aconseguint dades del 90% a Xile (enfront d'un 44 d'Alonso), 90% a Argentina (davant 52 d'Alonso) i el 82% a Mèxic (64 d'Alonso). No obstant això, al Brasil Alonso obté un 97%, enfront del 70% de Nadal .

Casillas ha aconseguit un 81% de notorietat a Mèxic, un 53 a Argentina, 61 a Xile i 55 al Brasil. A Espanya els quatre esportistes figuren bastant igualats: Nadal amb un 98%, Alonso i Gasol amb el 97% i Casillas amb un 95%.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF