Publicitat
Publicitat

Costa Brava Girona Internacional Basket Cup

Presentació de la primera edició del Costa Brava Girona International Basket Cup

El nou MIC del bàsquet tindrà lloc del 17 al 19 d'abril a la comarca gironina

La sala Ferran Agulló de la Diputació de Girona ha acollit aquest divendres la presentació pública de la primera edició del 'Costa Brava Girona International Basket Cup'. A l'acte hi han assistit Miquel Calm, representant la Diputació de Girona i el Patronat de Turisme, acompanyat del director del torneig, Josep Guardiola, la regidora d'esports de l'Ajuntament de Girona, Isabel Muradàs i exercint com a 'padrins' Ramon Sitjà, impulsor del bàsquet gironí i Albert Sàbat, jugador gironí de la lliga LEB Or, qui ha intervingut en vídeo.

En la seva intervenció, Miquel Calm ha destacat que aquest torneig "serà un èxit segur" en un esport i una terra familiaritzades amb el bàsquet i que "és un orgull per Girona acollir un torneig esportiu d'aquestes característiques en les dates més clàssiques de Setmana Santa". Per la seva banda, el director Josep Guardiola ha explicat la composició de grups i participants i ha remarcat "la gran activitat i moviment que generarà la Costa Brava Girona International Basket Cup durant tres dies". Des de l'organització es busca impulsar un torneig "modern, un xic diferent i amb molta interacció entre els participants".

El jugador Albert Sàbat ha valorat "que s'impulsin campionats d'aquest tipus a Girona", segons ell "era necessari donar més força i diversitat a un territori molt vinculat a aquest esport". Un emocionat Ramon Sitjà ha recordat Sàbat com "un dels jugadors joves que he ajudat a formar i m'agrada que es vinculi en projectes així", desitjant a la vegada molts èxits al campionat.

Bescanó, Salt, Vilablareix, Fornells de la Selva i Girona acolliran del 17 al 19 d'abril aquesta competició de gairebé 200 partits.

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF