Més de 500 aficionats del Mallorca es desplacen per veure el partit davant el Mirandés

Anduva rebrà més mallorquinistes dels esperats després que molts hagin aconseguit entrada per ocupar diferents zones del camp

Anduva, amb capacitat per a 5.759 espectadors, rebrà la presència de més de 500 aficionats  del Mallorca, que es repartiran per diferents zones del camp. Les darreres actuacions del CD Mirandés per evitar que el mallorquinisme es desplaci en massa no han quallat i almanco 200 barralets més arribaran a Miranda de l'Ebre per veure el partit d'aquest diumenge en directe.

Les previsions apunten a un ple absolut del camp del  Mirandés, però els homes de Vicente Moreno tampoc no estaran sols. Els visitants només varen rebre 390 entrades, 40 de les quals eren per compromisos, i seran ubicats en el fons nord d'Anduva.

La SAD mallorquinista va repartir aquestes entrades (20 euros cada una) entre els aficionats després de fer un sorteig davant notari entre tots aquells socis que les hi havien sol·licitat prèviament. 

Una vegada esgotades aquestes places, el mallorquinisme s'ha mobilitzat, tot i que les intencions del CD Mirandés ha estat  sempre la de frenar l'arribada d'aficionats visitants amb diferents comunicats dissuasoris.  Un dels comunicats que més ha indignat el Mallorca és el que va presentar a la pàgina web del club, en el qual s'insta els aficionats  vermells que hagin adquirit una entrada per compte seu i no puguin asseure's amb la resta de mallorquinistes al fons nord  d'Anduva que no llueixin cap distintiu pertanyent al club visitant. També recorden que no es fan càrrec dels problemes que es puguin derivar per no fer cas a les indicacions.

Hores més tard. El club burgalès també va anunciar que havia detectat la comercialització de revenda de les localitats davant la gran demanda per part dels aficionats locals i visitants. 

Totes aquestes mesures no han servit per a res i, en lloc de refredar l'afició  del Mallorca, s'ha engrescat encara més. Alguns dels vols regulars que viatgen aquests dies a Bilbao i Madrid estan plens i des de les companyies aèries adverteixen que molts mallorquinistes hi arribaran per compte seu. 

El que és ben segur és que dos vols de 186 places cada un sortiran diumenge en direcció a Miranda de l'Ebre: el primer a les 5.00 del matí cap a Vitòria i el segon a les 12.00 del migdia amb connexió a Bilbao. Després toca pujar a un autocar per arribar a Miranda, de la província de Burgos.

EDICIÓ PAPER 20/01/2019

Consultar aquesta edició en PDF