Publicitat
Publicitat

BÀSQUET

Marcelinho Huertas diu adéu al Barça de bàsquet

El jugador deixa l'entitat blaugrana després de quatre anys jugant al Palau Blaugrana

Marcelinho Huertas no seguirà vestint la samarreta del Barça de bàsquet. El jugador posa punt final a una etapa de quatre temporades jugant de blaugrana, després que arribés al Palau Blaugrana l’estiu del 2011 procedent del Baskonia per substituir Ricky Rubio. El jugador acabava contracte aquest estiu i en alguna ocasió ja havia mostrat el desig de provar sort a altres lligues, com ara la NBA.

Després de quatre temporades a Barcelona, en què ha guanyat quatre títols (dues lligues, una Copa del Rei 2013 i una Supercopa), el jugador ha anunciat que deixa el club. " Ha arribat el moment de dir adéu. Ha arribat el moment més complicat per a mi. El moment més difícil per a un esportista professional és sempre dir adéu a un lloc on has estat a gust, però si a sobre l’has estimat i l’estimes, encara és més complicat", ha dit el jugador, en una carta oberta publicada a la web del club.

"Malgrat que m'hauria encantat seguir lligat a aquesta institució, sé que la vida d’un esportista té aquestes coses i les he de saber acceptar, encara que em costi. A partir d’ara seré un culer més des de la distància, desitjant sempre el millor per a l’equip de bàsquet, que espero que continuï aconseguint títols, que celebraré des d’allà on sigui", afegeix, sense explicar quin serà el seu nou destí.

Històries de superació esportiva