Esports 20/10/2018

El Baxi Manresa perd per tercer cop al Nou Congost (87-96)

Un tercer quart molt dolent condemna E els manresans

Efe

ManresaL'Unicaja de Màlaga ha provocat la tercera derrota a casa d'un Baxi Manresa condemnat per un tercer quart de gran encert visitant (17-36). El nord-americà, Kyle Wiltjer, amb 24 punts, ha sigut clau en el triomf malagueny.

L'inici a Manresa semblava calcat al de les altres dues primeres cites de l'inici de la temporada amb el seu públic, amb poc encert. Però de mica en mica l'equip ha reaccionat, sobretot gràcies a l'entrada de Mathias Lessort per un poc inspirat Giorgi Shermadini. El Manresa, ara ja amb el punt de mira una mica més encertat, sumava una renda de deu punts (22-12), a falta de 56" per al final del primer quart.

El segon període arrencava més igualat, però sobretot en errors en els dos conjunts. El Baxi Manresa, amb triples de Slim-Sander Vene, guanyava al descans (42-35). Però el tercer quart ho ha decidit gairebé tot. Kyle Wiltjer ha liderat el joc visitant i el parcial ha deixat el Baxi, que ha guanyat els dos partits fora de casa, sense capacitat per reaccionar.