Publicitat
Publicitat

El Manacor es regala un dia de festa (4-1)

Els manacorins demostraren que estan en el bon camí. La defensa va ser contundent i sense fissures i va desterrar les errades individuals que en altres partits els havien condemnat a la derrota

L'Hospital de Llevant Manacor FS es va regalar un dia de festa amb la golejada que va aconseguir ahir davant el Jaén Paraíso Interior per un clar i contundent 4-1. Amb aquest resultat, els homes de Tomás de Dios confirmen el canvi de rumb que han experimentat en els darrers duels, en els quals han aconseguit encadenar tres victòries entre la Lliga i la Copa.

Els manacorins demostraren que estan en el bon camí. La defensa va ser contundent i sense fissures i va desterrar les errades individuals que en altres partits els havien condemnat a la derrota. A més, foren eficaços de cara a la porteria rival, fet que els va permetre acomiadar la primera volta amb una alegria.

Els manacorins s'avançaren gràcies als gols de Taffy i Joselito, però el Jaén no s'entregà i reduí distàncies abans del descans. Els de Tomás de Dios continuaren amb el mateix nivell al segon temps, i Chicho, a la primera oportunitat que va tenir, féu pujar el 3-1. El Jaén no volia assumir que el partit estava sentenciat i situà Yoni com a porter jugador. Però només aconseguiren que el porter manacorí, Miguel Medina, marcàs un gol de camp a camp aprofitant que Yoni no era a la porteria.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF