Esports 17/02/2019

El Mallorca goleja el Lugo per 3-0

Dos gols de Dani Rodríguez i un de Lago Júnior de penal certifiquen la victòria a Son Moix en un partit molt complet

El Mallorca goleja al Lugo per 3-0

PalmaEl Mallorca ha conquistat la novena victòria a Son Moix, onzena de la temporada i quarta consecutiva després de derrotar per 3–0 el CD Lugo amb dos gols de Dani Rodríguez i un de Lago Júnior de penal en el temps de descompte.

Els mallorquinistes sumen 40 punts i tornen a guaitar a la zona de play-off. Els de Lugo, en canvi, queden a tres punts del descens i mantenen la tendència negativa en les seves sortides, ja que no guanyen lluny de l'Anxo Carro des del mes de setembre passat, quan varen derrotar el Saragossa (0–2).

Ha estat un matí fàcil per al conjunt balear, que ha fet de Son Moix un fortí i el seu principal argument per continuar a la part alta de la taula. El partit s'ha posat de cara per als locals des del començament.

Budimir, fitxat en el mercat d'hivern, ha deixat mostres de la seva qualitat en protagonitzar la jugada que ha obert el marcador en el minut 8.

El croat, que no va poder jugar la passada jornada a Albacete per sanció, ha servit en safata mig gol a Dani Rodríguez després de deixar en el seu camí dos rivals a la banda esquerra del camp. Era l'1-0. El Mallorca ha tingut el timó del partit des de l'inici davant un Lugo tímid i imprecís i al qual ha costat molt arribar fins a la porteria de Reina.

De fet, el conjunt gallec tan sols ha amenaçat en una sola ocasió en la primera part, amb un cop de cap a la sortida d'un córner de Manu Barreiro (minut 36). Els mallorquinistes, en canvi, han dominat les accions sense problemes, ben conduïdes pel veterà Salva Sevilla, i amb un gran Lago Júnior, sempre incisiu, generant perill.

Amdos equips han afrontat la segona part amb canvis en els primers minuts. Baba ha substituït