SEGONA DIVISIÓ
Esports 01/12/2018

Un seriós Mallorca s’imposa de manera contundent al Reus

El conjunt de Vicente Moreno obté la segona victòria consecutiva i acumula set partits sense perdre

Toni Crespí
El jugador del Mallorca Fran Gámez celebra el primer gol del partit anotat pel migcampista Pablo Valcarce en el minut 70.

PalmaAquest Mallorca va de bon de veres. El conjunt de Vicente Moreno va sumar al Camp Municipal de Reus la segona victòria consecutiva i confirma la bona dinàmica de les darreres set jornades, que són les que acumulen els vermells sense conèixer la derrota. El partit davant el Reus es va decidir en la segona part de l’enfrontament. Pablo Valcarce, que va aprofitar la titularitat, va posar el 0-1 en el marcador quan faltaven vint minuts per al xiulet final. Tot i que el Reus ho va continuar intentant, amb més cor que bon joc, els de Vicente Moreno varen aguantar sense gaires complicacions l’avantatge obtingut amb el gol de Valcarce. Tant és així, que en el temps de descompte Lago Junior va anotar de penal el 0 a 2 i va sentenciar el partit.

Amb aquest triomf, els vermells es mantenen una setmana més a la zona de play-off d’ascens a la Lliga Santander. El Mallorca, amb 27 punts, ocupa la sisena posició de la taula i es col·loca molt a prop de les posicions d’ascens directe a Primera Divisió.

Segona part

Tota l’acció del partit es va desenvolupar en la segona meitat, quan tots dos conjunts es varen bolcar a les àrees contràries per cercar un gol que sabien que seria vital per sumar els tres punts. A prop va estar d’avançar el Mallorca Álex López, qui va provar una espectacular xilena en el minut 48 que va sortir fregant el pal. Poc després, el Reus va replicar amb una rematada de Linares a centrada de Gus Ledes, que Raíllo va salvar sobre la mateixa línia de gol.

Però va ser minuts després quan el conjunt de Vicente Moreno va trobar el premi del gol. Valcarce, amb un gran xut, va aprofitar una gran assistència d’Álex López. A partir d’aquest moment, els vermells varen continuar demostrant la seva brillant solidesa defensiva, la qual han mantingut al llarg de tota la temporada.

Després del gol visitant, el tècnic del Reus, Xavi Bartolo, va donar entrada a Àlex Carbonell i a David Querol per cercar un revulsiu i intentar fer despertar l’equip per tractar d’obtenir l’empat. Querol debutava aquesta temporada després de recuperar-se d’una lesió de llarga durada i se’l va notar mancat de ritme, encara que el retorn va ser una gran notícia per a ell.

A les acaballes del partit, el Reus es va ficar de manera tímida a l’àrea contrària, fet que va aprofitar el Mallorca per marcar el segon i sentenciar el duel. El defensa del conjunt català Shaq Moore va cometre un clar penal sobre Lago Junior i el mateix davanter mallorquinista va ser l’encarregat d’anotar el gol definitiu que tancava el resultat.