Juan Pedro Ortega: "Em sent preparat i molt il·lusionat per ajudar el Palma Futsal"

L'equip incorpora el mallorquí perquè completi el cos tècnic i sigui el segon entrenador d'Antonio Vadillo

El Palma  Futsal incorpora el mallorquí Juan Pedro Ortega perquè completi el cos tècnic i sigui el segon entrenador d'Antonio  Vadillo. Ja va ser segon entrenador en l'etapa de  Tomás de  Dios i ha estat nombroses temporades formant part del cos tècnic. Entrenador de la casa, amb experiència, ple coneixement del club, hi torna per ser la mà dreta de  Vadillo.

Ningú coneix millor  el Palma  Futsal que  Juan Pedro Ortega, reconegut entrenador mallorquí, que ha viscut diverses etapes dins del club i que ara n'inicia una de nova com a segon entrenador d'Antonio  Vadillo.

"Em sent preparat i molt il·lusionat per ajudar  el Palma  Futsal", ha explicat  Juan Pedro Ortega a aquest diari.  L'entrenador mallorquí ha rebut aquesta notícia amb un 'pa davall del braç', perquè abans d'un  mes es convertirà en pare per segona vegada en la seva vida.

Aquesta serà una nova etapa per a  Juanpe, que sempre ha viscut enfora dels focus dels mitjans de comunicació, una persona discreta, però amb sobrada experiència a la banqueta. Antonio  Vadillo ja té la seva mà dreta perquè  el Palma  Futsal faci una passa més cap endavant.  

EDICIÓ PAPER 20/01/2019

Consultar aquesta edició en PDF