Publicitat
Publicitat

El nom de Joan Laporta també apareix als 'paradise papers'

L'expresident qualifica la informació d'"enganyosa" i "malintencionada" 

El nom de Joan Laporta també apareix als 'paradise papers'. El que va ser expresident del Barça, a més d'exdiputat al Parlament i antic regidor de l'Ajuntament de Barcelona, va ser soci fins a l'agost en una societat opaca a Malta d'una empresa muntada amb Pini Zahavi, un dels agents de futbolistes més destacats i que va participar en el fitxatge de Neymar per al PSG, aquest estiu.

D'acord amb els documents que publiquen La Sexta i 'El Confidencial', Laporta i Zahavi, a més d'altres inversors, van crear una empresa el 8 de febrer del 2016 amb un capital de 1.500 dòlars (1.294 euros), repartit en 10.000 accions. Laporta en controlava 500 i Zahavi, 330.

Aquesta societat pretenia gestionar "una escola virtual que donés lliçons online als esportistes a través de fotografies d'entrenaments, així com amb aplicacions tecnològiques". A més, pretenia "adquirir i disposar de propietats i immobles" amb la possibilitat de "tancar acords en relació amb el negoci de la companyia".

Laporta ha explicat a través de les xarxes socials aquesta informació, que ha qualificat "d'enganyosa" i "malintencionada". L'empresa es va dissoldre l'estiu del 2017, ja que no es van complir els objectius pels quals havia sigut creada, ha dit.

Històries de superació esportiva

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 19/11/2017

Consultar aquesta edició en PDF