Jaume Mut: "He arribat a dir que no sabia de quin color vesteix el Ceuta per llevar pressió als meus jugadors"

El CD Felanitx debutarà en un 'play off' d'ascens a segona B amb un pressupost de 50.000 euros per 500.000 de l'equip rival 

El CD Felanitx ha posat el preu de les entrades a cinc euros per omplir el Torrentó (dissabte, 19 h), on s'esperen més de 1.000 espectadors per veure el debut de tot un poble en un 'play off' d'ascens a segona B.

El rival de la primera ronda és el Ceuta, un equip dissenyat per pujar i que compta amb un pressupost de 500.000 euros, molt superior als 50.000 euros del club felanitxer. 

Han passat 75 anys d'ençà que es va fundar el Felanitx. El club ha viscut històricament més temporades a regional que a tercera, però, amb Jaume Mut a la banqueta. el club viu la seva època més daurada. Per aquest motiu, Mut no perd la perspectiva i reconeix que el més important és llevar pressió als jugadors. Tant és així que quan els mitjans li varen comentar el rival que els havia tocat en sort a la primera ronda, la resposta va ser  tan contundent com curiosa."He arribat a dir que no sabia de quin color vesteix el Ceuta per llevar pressió als meus jugadors ", explica el responsable de l'equip felanitxer.

Els mallorquins només compten amb dos o tres jugadors amb experiència en una fase d'ascens però per a Jaume Mut és la setena experiència. El manacorí n'ha vist de tots els colors i fins i tot va aconseguir l'ascens a la categoria de bronze amb el Manacor. També conegué la mel de l'èxit amb el  Ferriolense  i el Santanyí.

EDICIÓ PAPER 23/02/2019

Consultar aquesta edició en PDF