Publicitat
Publicitat

Hemed torna a la convocatòria sis mesos i mig després

El tècnic va oferir la llista de convocats per viatjar a Jaén ahir, ja que l'expedició sortirà avui dematí cap a Andalusia i s'exercitarà l'horabaixa a Jaén

Tomer Hemed ja es torna a sentir plenament futbolista. El davanter israelià, que tenia l'alta mèdica de la fractura del tendó d'Aquil·les des de la setmana passada, tornà a una convocatòria sis mesos i mig després de la darrera aparició amb la camiseta del Mallorca. Tal com destacà Oltra, si "entra a la convocatòria té opcions de jugar des del començament", encara que, com és habitual, no donà cap pista sobre qui ocuparà la punta d'atac.

El tècnic va oferir la llista de convocats per viatjar a Jaén ahir, ja que l'expedició sortirà avui dematí cap a Andalusia i s'exercitarà l'horabaixa a Jaén. Així, Oltra, que va citar 19 jugadors davant els dubtes de N'Sue, Nunes i Víctor, que ahir no s'exercitaren per diverses molèsties, va explicar que només Aki havia quedat fora de la llista per decisió tècnica. La resta de jugadors que queden a l'illa ho fan lesionats o per jugar amb el filial.

Els lesionats són Dudu Aouate, Pep Lluís Martí, Pedro Bigas i Joao Víctor, mentre que Thomas està sancionat. Marco Asensio, després d'haver-se fet un lloc en el primer equip, tornarà a la disciplina del filial. En el cas del central mallorquí, el tècnic va explicar que no havia superat les molèsties que tenia al quadríceps i preferia no arriscar i perdre'l per més setmanes.

El que sí que té molts números per tornar a la titularitat és Álex Vallejo. Oltra li va llançar diverses floretes, recordant que "té un coneixement tàctic del joc important" i destacant-ne la maduresa. "És com Raúl, que va debutar a 17 anys i semblava que en tenia 35", va assenyalar.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF