El Govern pagarà d'aquí a unes setmanes 280.000 euros a vuit clubs de les Balears

La consellera Fanny Tur signa els convenis amb el Palma Futsal, l'Urbia Volei i l'Iberostar Palma, pel retorn mediàtic que significa representar el nom de les Balears arreu de l’Estat

Després de signar-se fa uns dies els convenis de patrocini amb la resta dels equips d'Eivissa i Formentera, pels quals el Govern pagarà 280.000 euros, avui ha estat el torn dels clubs mallorquins.

La consellera Fanny Tur ha signat els convenis de patrocini de les Illes pel retorn mediàtic que significa representar el nom de les Balears arreu de l’Estat. Es tracta de clubs que no pertanyen a cap societat anònima esportiva i que participen en lligues regulars de màxima categoria estatal no professionals d’esports col·lectius olímpics. El contracte es fa a través de la Fundació per a l'Esport Balear de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports.

El pagament es farà efectiu d'aquí a poques setmanes i "és una ajuda que millora les condicions de l'any passat tot i que mai arribem allà on voldríem", ha dit la consellera Fanny Tur.

La representació dels tres clubs mallorquins ha estat liderada per Miquel Jaume, president del Palma Futsal, que rebrà 50.000 euros i és l'entitat que ofereix una imatge més bona a tot l'Estat. Els altres equips representats han estat l'Urbia Volei, amb president Carlos Garcia, i l'Iberostar Palma, amb Guillem Boscana, en presència del director general d'Esports i Joventut, Carles Gonyalons, i el gerent de la Fundació per a l'Esport Balear, Josep Abrines, a més de la plantilla de jugadors dels tres equips.

EDICIÓ PAPER 13/01/2019

Consultar aquesta edició en PDF