Publicitat
Publicitat

García Pitarch també presenta la dimissió al València

El seu relleu serà, de forma interina, José Ramon Alexanko

Suso García Pitarch va presentar ahir al vespre la seva dimissió “irrevocable” com a director esportiu del València, una decisió que va comunicar tant al màxim accionista del club, Peter Lim, com a la presidenta, Layhoon Chan, i al conseller Anil Murthy, abans de fer-se pública. El seu relleu serà, de forma interina, José Ramón Alexanko, fins ara responsable de l’acadèmia.

La notícia de la dimissió de Pitarch va transcendir al vespre, i va arribar només una setmana després que l’entrenador, l’italià Cesare Prandelli, anunciés el 30 de desembre que també deixava l’entitat valencianista. En aquell moment, el ja exdirector esportiu també va proposar deixar el club, tot i que finalment va continuar en el càrrec. Per ara, no ha volgut donar detalls sobre els motius que l’han empès a deixar el club.

Suso García Pitarch va arribar a la direcció esportiva del València el gener del 2016, completant la seva segona etapa al capdavant de la parcel·la esportiva de l’entitat xe. El seu càrrec ha durat exactament un any.

Alexanko, relleu interí

El València va anunciar de la dimissió de Pitarch a través d’un comunicat, en què també explicava que l’exblaugrana Alexanko assumia “de forma interina” el control de l’àrea esportiva. La seva feina immediata serà “continuar amb el treball previst durant l’actual mercat d’hivern” i a fer d’enllaç entre directiva, jugadors i entrenador.

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 17/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF