Esports 29/09/2018

Fran Gámez dona un punt molt valuós al Mallorca

Els de Vicente Moreno encadenen la tercera jornada consecutiva sense guanyar

Toni Crespí

PalmaEl Mallorca va aconseguir un empat molt valuós de la seva visita a l’Anxo Carro. Quan tan sols s’havien disputat dos minuts de joc, el Lugo es va avançar amb el gol del migcampista Carlos Pita. Pràcticament no havien sortit dels vestuaris i els mallorquinistes ja tenien el marcador en contra. A pesar del mal inici, els vermells es varen refer del dur cop que va suposar el gol gallec i tot d’una varen apoderar-se del control del partit.

Perill per les bandes

El Mallorca arribava a l’àrea rival amb perill, però les ocasions no acabaven de ser del tot clares. Aridai i Lago Junior creaven molts de problemes per les bandes, igual que ho feien les pujades dels dos laterals mallorquinistes. La insistència dels balears va tenir recompensa a les acaballes de la primera part. Fran Gámez s’estrenava com a golejador aquesta temporada i posava l’empat en el marcador amb un gran gol més propi d’un davanter que d’un defensa. Gámez es confirma així com un dels jugadors més en forma de la plantilla.

Gran ocasió

El segon temps començava igual que va finalitzar l’anterior, amb clar domini dels de Vicente Moreno. Als pocs minuts de la represa, Salva Sevilla rematava la pilota al pal en una jugada molt similar a la del gol del Lugo. Aquesta va ser la gran ocasió de la segona meitat. El Mallorca feia sensació de perill en tot moment i el conjunt gallec defensava amb les línies molt juntes. La intensitat es va mantenir fins als minuts finals, però finalment cap dels dos equips no va ser capaç d’aconseguir el gol del triomf i es repartiren els punts. En definitiva, bon empat que els homes de Vicente Moreno hauran de fer bo a Son Moix aconseguint la victòria la pròxima jornada davant el Tenerife.

Anàlisi del tècnic

Vicente Moreno va valorar com a molt positiu el punt obtingut a l’Anxo Carro. El tècnic valencià va declarar que “hem puntuat en un camp difícil i davant un bon rival”. L’entrenador es va referir al mal inici de partit de l’equip per la jugada que va suposar l’1 a 0 de Carlos Pita en el minut dos: “Ha estat tot el contrari del que volíem. Llevant aquests set minuts inicials, jo crec que l’equip ha estat millor que el rival i ha cercat sempre guanyar el partit”.

Moreno va insistir en l’exigència del seu equip de lluitar al màxim en cada enfrontament: “Hem de treballar més que la resta, provocar més que els altres equips perquè, si no, ens penalitzen molt els errors. En els primers sis minuts hem creat poc futbol i ens ha suposat encaixar el primer gol”.

Per altra banda, l’entrenador va elogiar Fran Gámez i, al mateix temps, li va exigir més gol per les grans condicions ofensives que té: “És un jugador que, malgrat jugar de lateral, té gol. A un futbolista que té aquestes condicions, cal exigir-li el màxim”.

La setmana que ve, el Mallorca rebrà el Tenerife a Son Moix (16 h).