Publicitat
Publicitat

MOTOCICLISME

Fenati guanya a l'Argentina i acaba amb el domini de Miller

Direcció de Cursa ha investigat la maniobra de Fenati en l'últim revolt i, tot i que no ha sancionat l'italià, ha anunciat que farà una audiència amb els tres primers: Fenati, Àlex Márquez i Miller

Romano Fenati ha aconseguit el triomf en el Gran Premi de l'Argentina de Moto3. El pilot italià de l'equip de Valentino Rossi ha acabat així amb el domini de l'australià Jack Miller, que havia guanyat totes les curses de la temporada fins ara.

Tot i això, Direcció de Cursa ha investigat la maniobra de l'italià en l'últim revolt: Fenati ha fet fora de la pista Miller en l'últim revolt abans d'entrada a meta per defensar la primera posició. En principi, Direcció de Cursa no ha sancionat l'italià i ha donat per bons els resultats, tot i que ha anunciat que farà una audiència amb els tres primers classificats: Fenati, Àlex Márquez i Miller.

Fenati ha tingut sobre la pista una bonica lluita amb Miller i Efren Vázquez en les primeres voltes i, tot i que Àlex Márquez i Álex Rins arrencaven endarrerits, els dos pilots de l'equip Estrella Galicia 0,0 han aconseguit contactar amb el grup capdavanter.

Márquez ha estat l'únic dels dos que ha aconseguit mantenir el ritme i mica en mica ha anat escalant posicions i fins i tot ha liderat durant uns revolts la cursa. Fenati, molt fort, s'ha situat al davant i ha defensat la primera posició fins al final, amb una maniobra que els comissaris han decidit investigar. Segon ha acabat Àlex Márquez mentre que la tercera posició ha estat per a Jack Miller.

Àlex Rins ha aconseguit la quarta posició i Isaac Viñales, la setena.

Històries de superació esportiva