Publicitat
Publicitat

Futbol

"És normal tenir una selecció normal", la Federació Catalana, Òmnium i la Plataforma ProSeleccions uneixen esforços

Els socis de les dues entitats disposen d'un 20% de descompte en el preu de les entrades del partit entre Catalunya i Cap Verd

La Federació Catalana de Futbol ha signat un conveni amb Òmnium Cultural i la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes per promocionar conjuntament el partit Catalunya – Cap Verd. El conveni s'ha signat a la seu d'Òmnium per la presidenta d'aquesta entitat, Muriel Casals, el president de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, Xavier Vinyals, i pel president de la Federació Catalana, Andreu Subies, en presència del Secretari General de l'Esport de la Generalitat, Ivan Tibau. També hi han estat presents el vicepresident de la FCF, Josep Llaó, el secretari general, Albert Baza i els directius Francesc Folguera i Jordi Bonet, a més del vicepresident de la Plataforma, Sergi Blàzquez.

A partir del conveni de col·laboració signat, els socis d'Òmnium i Plataforma disposen d'un 20% de descompte en el preu de les entrades del partit entre Catalunya i Cap Verd. La Federació Catalana de Futbol s'ha adherit a la campanya "Un país normal" impulsada per Òmnium, donant suport al tema "És normal tenir una selecció normal".

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF