La FFTM i Biosport garanteixen la construcció de quatre pistes per al World Padel Tour de Menorca

Les noves infraestructures esportives estaran disponibles la resta de l'any com a complement de l'oferta de Sant Lluís

Menorca celebra l'arribada a l'illa del World Padel Tour, torneig que reunirà les millors raquetes del món del 6 al 13 d'octubre. És un esdeveniment impulsat pel Club Pàdel Biosport Sant Lluís i la Fundació Foment del Turisme de Menorca que es presenta com una oportunitat per promoure el destí turístic en clau de pràctica esportiva. A aquest objectiu promocional cal sumar-hi el compromís del Consell Insular, que finançarà, a través del Pla d'equipaments esportius, la construcció de dues noves pistes de primer nivell. Per la seva banda, l'empresa encarregada d'organitzar la seu per al torneig, Biosport, es farà càrrec de dues pistes més per acollir amb garanties el World Padel Tour. 

Així, aquestes quatre noves pistes, que es començaran construir durant els pròxims dies, estaran homologades per la Federació Internacional de Pàdel i amb una gespa de primera qualitat. Les noves infraestructures esportives estaran disponibles la resta de l'any com a complement de l'oferta de Sant Lluís. El director de seus del World Padel Tour, Lluís Torres, s'ha mostrat convençut de l'èxit que suposarà per a Menorca l'organització del torneig: "En les últimes dues cites s'han exhaurit les entrades i tenim constància que a Catalunya, València i altres punts de l'Estat hi ha la intenció de venir a gaudir de l'espectacle". 

A més, Torres considera que el compromís de totes les entitats menorquines "demostra el seu gran interès per acollir un torneig que vindrà a l'illa els pròxims quatre anys". Mentrestant, la consellera insular de Promoció Turística, Maite Salord, remarca l'aposta de la Fundació "per situar Menorca com un destí ideal per practicar esport, i organitzar el World Padel Tour és una gran promoció". Finalment, la batlessa de Sant Lluís, Montse Morlà, emfatitza l'impacte que suposarà per al municipi: "Mostrarem al món els atractius del poble i servirà per injectar una important quantitat econòmica al teixit comercial local".  

EDICIÓ PAPER 22/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF