Eloy Rojas: "Somiem en un títol"

El jugador del Palma Futsal valora l'estat de l'equip a només quatre dies de començar la temporada en la millor lliga del món 

Eloy Rojas, un dels referents del Palma Futsal, està molt satisfet amb les sensacions de l'equip en aquesta pretemporada que ja s'acaba. El balanç ha estat molt positiu, amb set victòries i una sola derrota davant el subcampió d'Europa, l'Sporting de Portugal. 

Els mallorquins debutaran aquest dissabte a Saragossa a partir de les 19.00 hores.  

Rojas destaca la ràpida adaptació de les incorporacions perquè el conjunt d'Antonio  Vadillo arribi a l'inici de la temporada oficial en plenes condicions i garanties. A partir d'aquí, el jugador espera signar una bona temporada per, "per què no, somiar en un títol" en un any especial per a l'entitat.

Com valorau la pretemporada de l'equip ?

Hem treballat bé durant la pretemporada, malgrat la derrota contra l' Sporting,  que va ser el primer partit i ens va agafar una mica en fred. Però fèiem  feina dia a dia molt bé i s'ha vist. S'han fet moltes incorporacions noves i amb l'ajuda de tothom han quallat molt bé i s'ha  demostrat. 

Com respira el vestuari en la setmana del debut?

Al cap i a la fi, guanyar  ElPozo   Múrcia , encara que sigui en pretemporada,  sempre et dona un plus.  Què  millor que fer-ho una setmana abans de l'inici  de la temporada. Afrontam aquesta setmana amb il·lusió de tornar a començar i  complir els objectius del club.

Tres temporades en  el Palma  Futsal. Ja sou com un mallorquí més...

Sí. Una altra temporada més aquí. Estic molt content d'estar en aquest club i en  aquesta illa, i esper que siguin molts anys més.

Esperau que l'any del vintè aniversari l'afició tornarà a ser el sisè jugador?

Sabem que l'afició no ha fallat mai.  Esperem que arribin als 3.000 socis i ens ajudin en cada partit  com han fet sempre.

En què somiau aquesta nova temporada?                                                                 

Doncs no ho sé. Miram partit a partit, esperam complir amb els objectius  del club, regalar moltes alegries a l'afició i, per què no, somiem en u n títol.

EDICIÓ PAPER 18/05/2019

Consultar aquesta edició en PDF