L’Eivissa cerca recuperar la confiança

El conjunt de Pablo Alfaro s'enfronta al Talavera a les 12 h

El Talavera, amb menys baixes que en partits anteriors, va arribar ahir a Evissa per jugar aquest migdia a partir de les 12 hores. Si ens aturam a analitzar la situació d’ambdós equips a la classificació del grup quart de la Segona Divisió B, veim que, abans de la disputa d’aquest partit, l’Eivissa arriba al duel a la vuitena posició amb 41 punts. Quant al seu rival, el Talavera de la Reina, és onzè en la classificació amb 37 punts. L’equip eivissenc, per tant, és a la zona tranquil·la de la classificació amb 4 punts més (41) que el conjunt de Talavera. Els pitiüsos cerquen una victòria que es resisteix des que va arribar Pablo Alfaro per entrenar l’equip eivissenc.

L’Eivissa cerca el triomf en aquesta vint-i-novena jornada després de sofrir una derrota contra el Marbella en l’enfrontament anterior per un resultat de 3-1. Des del començament de la temporada, els locals han guanyat en 11 dels 28 paritits jugats fins ara a la Segona Divisió B i han aconseguit marcar 27 gols a favor pels 25 que ha rebut en contra.

El CF Talavera recupera per a aquest partit Espinar, Ismael, Regueró i Jonxa, mentre que Paul Quaye és dubte i continuen fora per lesió Juanra, Oca, Óscar i Rubén.

El darrer duel que varen disputar l’Eivissa i el Talavera de la Reina a la Segona Divisió B es remunta a l’octubre de 2018 i va acabar amb un marcador de 0-2 favorable als locals.

EDICIÓ PAPER 15/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF