Publicitat
Publicitat

FUTBOL

Collet assegura que "en les pròximes hores" hi haurà una reunió per renovar Verdú

Les postures econòmiques estan distanciades des de l'estiu passat però el president de l'Espanyol sempre ha afirmat que realitzarien un esforç per al migcampista

El president de l'Espanyol , Joan Collet , ha assegurat aquest dilluns que "en les pròximes hores " hi haurà una reunió amb el representant de Joan Verdú, Màgic Díaz , per tractar la renovació del migcampista blanc-i-blau , que acaba contracte a final d'aquest mes .

Les postures econòmiques estan distanciades des de l'estiu passat , quan fins i tot l'entorn del futbolista va assegurar que les converses estaven trencades . Tot i així , els contactes es van iniciar de nou amb bona voluntat per les dues parts , encara que sense solucionar els problemes econòmics .
Aquesta reunió pot ser definitiva per al seu futur .

A finals de maig el migcampista es va cansar d'esperar al club i va presentar una oferta . El president sempre ha afirmat que per Verdú realitzarien " un esforç" , però ha advertit que el jugador "no pot agafar com a referència contractes de fa diversos anys" .

D'altra banda , Joan Collet ha afirmat que l'extrem búlgar Martin Petrov no seguirà a l'Espanyol . El futbolista va arribar a l'entitat catalana en el passat mercat d'hivern i la seva participació en els plans de l'entrenador Javier Aguirre ha estat molt discreta quant a minuts .

Històries de superació esportiva