Publicitat
Publicitat

BARÇA

Sandro Rosell ha votat a primera hora el projecte que va presentar ell mateix

Jugadors com Xavi han fet acte de presència per votar el projecte Espai Barça

El referèndum del Barça s'ha obert a les 9 del matí i tot seguit ha votat Sandro Rosell, l'expresident que no fa gaire havia presentat aquest projecte. Rosell ha evitat parlar amb els mitjans de comunicació, i ha marxat ràpidament.

Els directius del Barça s'han deixat veure durant tot el dia, amb Josep Maria Bartomeu molt actiu. Bartomeu finalment ha endarrerit el seu vot després de la primera roda de premsa de valoració del referèndum. A les 11 del matí, segons ha explicat Jordi Cardoner, encara no havia votat ni el 4% del cens. A les 12, la xifra era de 7.378 socis.

Algunes de les curiositats del dia han estat veure Beto Borregan presidint una taula i la presència d'esportistes com Xavi, el primer jugador del primer equip que ha votat. Just després han votat Iniesta, Sergio Busquets, Cesc i Puyol. Del Camp Nou els futbolistes han marxat a l'Hotel Princesa Sofía, on s'han concentrat per al partit contra el Betis.

Xavi Pascual, Víctor Sada, Erazem Lorbek, Ricard Muñoz, Joan Carles Navarro o antics jugadors com Guillermo Amor també s'han deixat veure mentre a la zona de davant la tribuna es feien activitats per a les famílies i els menuts, com una botifarrada, fotos amb les copes d'Europa o actuacions musicals.

Històries de superació esportiva