Publicitat
Publicitat

Apunts poliesportius

El campionat d'Espanya acabarà de confeccionar la llista d'atletes que participaran en el Mundial

Atletisme

Aquest cap de setmana se celebra el Campionat d'Espanya d'Atletisme que servirà per acabar de confeccionar la llista d'atletes que participaran en el Mundial de Deagu (Corea del Sud) a finals d'agost. La prova, que es disputarà a Màlaga, reunirà uns 600 atletes, entre els quals hi ha una vintena de catalans amb opcions de classificar-se -si bé alguns ja s'han assegurat la participació en el Mundial.

És el cas dels marxadors Jesús Ángel García Bragado i Beatriz Pascual, de la tarragonina Natàlia Rodríguez -candidata al títol mundial dels 1.500 metres- i Berta Castells, llançadora de martell. També tenen la mínima Àngel Mullera i Abdelaziz Merzougui, en els 3.000 m obstacles.

També tenen possibilitats de classificar-se Eduard Viles i Marc Orozco, que participen en el relleu, i Jackson Quiñónez, que no va aconseguir la mínima de l'Estadi Olímpic el cap de setmana passat. En perxa, els atletes més ben posicionats per entrar en la classificació són Albert Vélez, Igor Bychkov i Anna Pinero. A més, ho intentaran Anna Ortega (400 m tanques) i Irache Quintanal (llançament de pes).

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 16/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF