Transport
Economia 15/11/2022

Els transportistes desconvoquen l'aturada indefinida després de dos dies

El baix seguiment de les mobilitzacions fa que l'organització minoritària promotora de la protesta suspengui totes les accions

ARA
1 min
Vaga de transportistes pel preu dels carburants, el passat mes de març.

BarcelonaLa Plataforma en Defensa del Transport ha decidit aquest dimarts suspendre l'aturada indefinida que va començar fa dos dies i ha desconvocat tots els actes que hi havia previstos amb motiu de la protesta. La raó és el "nul seguiment" de les mobilitzacions amb les quals una organització minoritària del sector buscava denunciar l'incompliment de la llei que prohibeix treballar a pèrdues.

Des de la plataforma argumenten en un comunicat que s'han enfrontat a "una campanya sense descans d'assetjament" per part dels carregadors (els seus clients), les patronals del sector, els sindicats, alguns partits polítics i, fins i tot, determinats mitjans de comunicació. Així i tot, l'entitat defensa que continuarà "defensant i lluitant contra tots els obstacles" per intentar millorar les condicions laborals d'aquest col·lectiu.

Ahir dilluns, durant la primera jornada d'aturada, la mateixa Plataforma en Defensa del Transport es va mostrar "satisfeta" pel seguiment de la protesta i va lamentar que el ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana "no hagi mogut fitxa", per la qual cosa l'entitat pretenia continuar amb les reivindicacions. "Teníem l'esperança que el govern hagués intentat fer alguna cosa. Hem estat disponibles tot el dia, però no hem rebut cap trucada", va dir el president de la plataforma convocant, Manuel Hernández.

stats