Economia 22/04/2022

El SOIB permetrà la contractació de 14.000 persones durant el 2022

La presidenta Armengol i el conseller Negueruela han assistit al procés de selecció que es fa aquests dies a Carrefour

ARA Balears
1 min
La presidenta Armengol ha dirigit unes paraules als participants en el procés de selecció convocat pel SOIB i Carrefour.

PalmaDes del servei d'intermediació del Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB) han anunciat que per a aquest 2022 esperen gestionar un total de 14.000 llocs de feina. Una xifra que supera en un 40% la de l'any 2019, quan els contractes foren 9.727.

Ho ha indicat avui la presidenta del Govern, Francina Armengol, durant una visita amb el conseller de Model Econòmic Iago Negueruela, al procés de selecció que aquests dies s'està duent a terme amb la cadena de supermercats Carrefour a les seves instal·lacions de Son Cotoner (Palma).

En aquest sentit, la presidenta ha destacat que aquests processos de selecció demostren que les perspectives per a la temporada turística "són molt bones". Així mateix, també ha recordat la tasca que duu a terme el SOIB com "un exemple de col·laboració publicoprivada" i també amb els treballadors per trobar un lloc de treball adequat per a les seves competències".

Pel que fa al cas d'avui, aquest procés de selecció permetrà la contractació de 200 persones i ha comptat amb la preselecció de candidats per part del servei SOIB Empreses. Per a aquest procés s'han preseleccionat un total de 690 candidats, el 60% dels quals són dones, que són entrevistats per cobrir les necessitats de Carrefour en les seccions de carnisseria, forn, peixateria, venda d'electrodomèstics, xarcuteria, auxiliar de forn o bar, fruiteria, manteniment, reposició, caixa i compra en línia.

Del gener al maig d'enguany, s'han organitzat o estan prevists 35 job days, com el d'avui, per cobrir prop de 3.000 llocs de feina en els sectors d'hoteleria i turisme, comerç, transports, el sector elèctric i energètic i el sector nàutic.

stats