Economia 10/05/2021

El preu del lloguer a les Illes cau més d'un 12%, però encara és el segon més alt de l'Estat

Palma és la cinquena comunitat autònoma més cara de l'estat espanyol

ARA Balears
1 min
Cartell d'un pis de Palma que es lloga

PalmaEl preu del lloguer a les Illes Balears ha descendit un 12,48% en el darrer any, però tot i això encara és el segon més elevat de tot l'Estat només per darrere de Madrid. Segons l'estudi del portal immobiliari Pisos.com, el preu mitjà dels habitatges de lloguer a l'Arxipèlag és de 1.249 euros, un 0,14% menys que el mes passat. Pel que fa al conjunt de l'Estat, la mitjana del preu del lloguer és de 960 euros, un 3,21% menys que en el mes d'abril de l'any passat.

Per la seva banda, Palma és la cinquena capital més cara de tot l'Estat. Segons les dades publicades aquest dilluns pel portal immobiliari, el preu mitjà del lloguer a Palma d'un pis d'una superfície mitjana de 102 metres quadrats és de 1.119 euros. Madrid, així com en el cas de les comunitats autònomes, és la capital que lidera el rànquing del preu dels pisos de lloguer amb un preu mitjà de 1.642 euros al mes.

D'aquesta manera, el preu mitjà dels habitatges de lloguer de Palma ha caigut un 2,98% en relació amb les xifres recollides el mes passat i un 16,44% en comparació amb el mes d'abril de l'any passat. En la comparació interanual, Palma és la tercera comunitat autònoma que ha registrat un major descens en el preu mitjà dels habitatges de lloguer.

stats