Economia 24/11/2020

Melià hotels obre la porta a un nou model empresarial

La companyia hotelera es planteja incorporar hotels que aportin valor al grup

Ara Balears
1 min
L'hotel Meliá de Mar.

PalmaMelià hotels es planteja obrir models de franquícia i incorporar hotels independents al grup empresarial per així augmentar el valor de la companyia. Segons ha informat l'agència Efe, el conseller delegat de l'empresa, Gabriel Escarrer, ha explicat que Melià preveu que l'any que ve es duran a terme grans operacions corporatives i ha obert la porta a incorporar hotels ben situats en zones estratègiques per així augmentar el valor de l'empresa.

Escarrer ha remarcat que les crisis són grans oportunitats per reinventar-se i ha recordat que, tot i les pèrdues que ha ocasionat la pandèmia, Melià hotels manté una liquiditat sòlida que els permet afrontar l'impacte en el sector hoteler i continuar creixent.

Durant una trobada organitzada per Hosteltur, el conseller delegat de l'empresa ha defensat que el problema del sector hoteler és que, actualment, no és possible determinar la rendibilitat dels establiments turístics, ja que la crisi sanitària ha provocat que la incertesa tingui un paper protagonista en les pròximes temporades.

stats