Economia 11/12/2020

CAEB Restauració denuncia McDonald's i Burger King per no respectar el toc de queda de les 22 h

L'Associació creu que les infraccions dels repartidors de menjar a domicili perjudiquen el sector

Laia Colomer
1 min
'Riders' recollint la comanda al McDonald's per portar-la a un domicili. / ISMAEL VELÁZQUEZ

PalmaL'Associació de Bars, Restaurants i Cafeteries de Mallorca (CAEB) ha denunciat a la Policia Nacional els establiments de McDonald's i Burger King per no complir la llei i saltar-se el toc de queda establert a les 22 hores. El president de Restauració CAEB, Alfonso Robledo, ha explicat que ahir vespre varen començar a rebre moltes telefonades de socis que denunciaven que la ciutat era plena de motos de repartidors de menjar a domicili.

Aquesta periodista ho va poder comprovar quan prop de les 23 h el conductor d'una moto de l'empresa Burger King va tenir un accident a les Avingudes, a l'altura d'El Corte Inglés. El motorista, visiblement afectat per la caiguda, va renunciar a avisar una ambulància al·legant que "no s'ho podia permetre"; imaginam que ho va fer per no posar en risc el seu lloc de feina.

Robledo ha mostrat "indignació" davant aquesta situació que, assegura, perjudica tot el sector, perquè "no només posa en risc l'esforç que estam fent treballadors i empresaris de la restauració per rebaixar els contagis, sinó perquè els qui ens perjudiquen són locals del nostre sector". A més, ha afegit que "no ens podem permetre tenir l'enemic a casa".

stats