Economia 08/05/2019

Francisco Martorell serà president d'ASIMA quatre anys més

El reelegit ha recordat en el discurs davant l'assemblea algunes de les fites de l'entitat, com la posada en marxa d'accions formatives

Ara Balears
2 min
Francisco Martorell, en foto d'arxiu.

PalmaL'assemblea de l'Associació d'Industrials de Mallorca (ASIMA) ha reelegit Francisco Martorell Esteban com a president de l'entitat per quatre anys més. “Agraesc a la junta directiva d'ASIMA el seu vot de confiança per liderar aquesta associació quatre anys més”, ha comentat Martorell, qui ha recordat que “quan vaig prendre el relleu del meu amic i company Miguel Bordoy, ho vaig fer amb molta il·lusió, perquè sempre he estat aquí donant suport, apostant i empenyent perquè ASIMA sempre fos un referent en el món de l'economia balear”.

L'acte ha tingut lloc a les dependències de l'antic Parc de Bombers ASIMA, situat al polígon Son Castelló de Palma i ha reunit nombrosos associats dels polígons Can Valero i Son Castelló, amics, autoritats i representants de mitjans de comunicació.

El president ha continuat el discurs esmentant la fita que han assolit enguany: rebre la Marca Q ‘Polígon Empresarial de Qualitat’ als dos polígons empresarials que representen, Can Valero i Son Castelló. Una doble bandera de qualitat concedida per la Coordinadora Espanyola de Polígons Empresarials (CEPE) i certificada per AENOR, “que ens converteix en els primers polígons dels 53 que hi ha a les Balears a obtenir aquesta distinció”, ha ressaltat. “Amb això, es posa en valor el treball que fan els polígons empresarials per aconseguir que cada vegada siguin més excel·lents”.

Francisco Martorell Esteban ha continuat esmentant alguns dels projectes diferents i innovadors que està impulsant l'associació, entre els quals ha destacat els que estan enfocats a la formació de treballadors en actiu i de joves en atur, sota el paraigua d'HOTECMA, l'Escola Superior de Tècnics de Manteniment d'Instal·lacions Hoteleres. “Un projecte de formació que va arrencar fa dos anys gràcies a la unió de la Fundació ASIMA, Biolínea i la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca”, ha recordat.

stats