Economia 11/04/2022

El lloguer vacacional preveu una ocupació del 70% per Setmana Santa

Habtur ha assegurat que les previsions per a la temporada turística també són molt bones

ARA Balears
1 min
Cases prop de la serra de Tramuntana.

PalmaL'associació de lloguer vacacional, Habtur, ha anunciat que les previsions d'ocupació per Setmana Santa són del 70%, i ha qualificat aquesta xifra de "molt bona". Així mateix, també ha definit que, per a aquestes dates més immediates, l'opció preferida pels llogaters són les cases ubicades al camp mallorquí.

Així doncs, la gerent d'Habtur, Maria Gibert, també ha assegurat que "les previsions per a la temporada turística també són molt bones i venen a confirmar que hi ha una tendència a la preferència del mercat turístic a l'hora d'escollir aquest tipus d'establiment".

Pel que fa a les nacionalistes, l'associació ha destacat el mercat alemany; en segon lloc, l'anglès, i, finalment, el mercat nòrdic en general en tercer lloc. Així i tot, també ha remarcat que el mercat britànic ha registrat un retrocés important.

Tot i això, des d'Habtur també han volgut ser prudents. Han explicat que caldrà estar molt atents a l'efecte de la pujada dels carburants i a l'evolució de la invasió d'Ucraïna, ja que "pot afectar de manera directa i indirecta tots els mercats".

stats