Economia 10/06/2021

Habtur i Agromart signen un conveni per donar la benvinguda als turistes amb producte local

ARA Balears
1 min
El President d’Habtur, Antoni Barceló, i Rafel Figuera, soci fundador d’Agromart.

PalmaHabtur Balears i Agromart han signat un conveni de col·laboració per donar la benvinguda als turistes amb producte local, per tal de donar impuls a aquests productes. Així, Agromart posarà a disposició dels associats d'Habtur la venda de paquets de benvinguda amb productes de la terra per als clients que s'allotgin a establiments turístics. Aquest acord, segons han informat en un comunicat, tindrà una durada de tres anys que serà prorrogable any rere any.

El president de l'associació de lloguer turístic, Antoni Barceló, ha remarcat que promocionar el producte local sempre ha estat un dels seus objectius bàsics d’actuació i promoció i el sector agrícola "és un dels pilars fonamentals per al bon funcionament de la nostra terra, un sector que crea valor afegit, aposta per la sostenibilitat i promociona un coneixement del nostre entorn i dels nostres productes".

Per la seva part, Rafel Figuera, soci fundador d’Agromart, ha volgut posar de manifest que és molt important sensibilitzar "al turista que ens visita de tot el producte que podem oferir i, en aquest sentit, col·laborar amb Habtur donarà molt suport al coneixement de l’agricultura i de la qualitat dels nostres productes". 

stats