El grup Cursach ven la famosa discoteca Tito's

El preu fixat actualment per a la compra del local és de 16,5 milions d'euros

El grup  Cursach  ha posat a la venda la discoteca  Tito 's per 16,5 milions d'euros. Després de més de  30 anys  d'història, els propietaris han anunciat en un portal web immobiliari la  venda  de la discoteca de la nit mallorquina, reconeguda com "la millor discoteca de Palma" i "el night  club més famós de la Mediterrània".

Després de quasi un any tancada a causa de la pandèmia, l'empresa ha decidit posar el local a la  venda  i l'ofereix no només com a discoteca  sinó  també com un local que es pot convertir en un edifici d'habitatges el qual, segons l'anunci del grup  Cursach  al portal web, seria  " un dels millors edificis del passeig Marítim de Palma. També destaquen que la famosa discoteca mallorquina seria un  excel·lent  local per dedicar al turisme, i remarcquen que el sector turístic té, amb la compra de l'edifici, una "possibilitat de negoci".

A l'anunci, la propietat fa referència a la discoteca com un local de 602 metres quadrats amb capacitat per a 1.000 persones, en una de les zones més emblemàtiques de Palma i amb tots els permisos en regla. A més, destaquen les "precioses" vistes que té el local de la badia de Palma.

EDICIÓ PAPER 24/10/2020

Consultar aquesta edició en PDF