Economia 04/12/2020

El Govern i Turespaña treballen per començar la temporada turística al març

La Conselleria i l'organisme estatal de turisme responsable de publicitar l'estat espanyol a tot el món es reuneixen aquest divendres per planificar la campanya de promoció d'un turisme segur

Ara Balears
1 min
El conseller de Turisme, Iago Negueruela, i el director general de Turespaña, Miguel Sanz. / Isaac Buj

PalmaLa Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball i Turespaña, encarregada de promocionar l'estat espanyol a tot el món, es reuneixen aquest divendres per planificar les campanyes de promoció de les Balears com a destinació segura amb l'objectiu d'avançar "al màxim possible" la temporada turística. "Volem que els visitants comencin a venir com més aviat millor", ha explicat el director general de Turespaña, Miguel Sanz. "El març és un mes clau per a la recuperació de les vendes del sector turístic amb destinació a Espanya", ha assegurat Sanz en una roda de premsa conjunta amb el conseller de turisme, Iago Negueruela.

Aquesta setmana la Conselleria ja va anunciar que començarien una campanya amb l'objectiu de generar "confiança al turista", promovent una guia per viatjar amb seguretat en temps de pandèmia. Aquest pla s'activarà durant els mesos vinents i no el desactivaran fins que no s'hagin eliminat les mesures de seguretat establertes a tot el món. Sanz ha destacat que "la fortalesa turística de les Balears és estratègica i fonamental" i, ha recordat que el 2019 16 milions de turistes varen visitar les Illes.

"És important que comencem a dissenyar ara –abans de Nadal– la campanya turística amb vista al 2021, per explicar al món que les nostres Illes són una destinació segura", ha destacat el conseller Negueruela, que ha posat en relleu les Illes com a "símbol del turisme a Espanya i una de les principals fonts de turisme internacional".

stats