Economia 26/01/2021

El Govern aporta 15 milions en ajudes de 1.500 euros a la restauració

L'Executiu ha aprovat l'adjudicació d'aquesta partida per als consells insulars

i
Ara Balears
1 min
El Govern aporta 15 milions en ajudes de 1.500 euros a la restauració

El Consell de Govern ha aprovat aquest dilluns l'assignació dels 15 milions d'euros que aportarà als consells insulars per les ajudes de 1.500 euros mensuals a bars, restaurants i gimnasos. L'Executiu ha assignat 11,2 milions d'euros al Consell de Mallorca, 2,3 milions al d'Eivissa, 1,2 milions al de Menorca, i 210.000 euros al de Formentera. Als 15 milions s'hi ha de sumar la mateixa quantitat que les institucions insulars igualaran per arribar als 30 milions totals previstos per a aquestes ajudes directes, que es distribuiran durant els mesos de gener, febrer i març.

El Govern ha informat després de la reunió d'aquest dilluns que es formalitzaran els convenis per a cada illa, ja que la gestió de les ajudes correspondrà als consells, com es va acordar el passat 15 de gener en el marc del Pacte per a la Reactivació.

Podran sol·licitar les ajudes els titulars d'establiments de restauració, així com empreses esportives amb espais tancats propis i les acadèmies d'activitat física, dansa i ioga. També empreses que utilitzin jacuzzis o també balnearis i similars.

stats