Economia 06/10/2020

La fallida de Dentix podria afectar més de 6.000 clients a Mallorca

L'empresa continua negociant amb possibles inversors per evitar la desaparició

Ara Balears
1 min
Clínica de Dentix

PalmaLa fallida de Dentix afectarà prop de 5.000 clients a les Illes Balears. Segons ha informat Última Hora, l'Associació de Consumidors i Usuaris de les Balears (Consubal) xifra el nombre d'afectats en més de 6.000, mentre que el Govern balear estima que el total de clients perjudicats per la fallida de la clínica és de 4.000.

Aquest dilluns l'empresa va sol·licitar el concurs voluntari de creditors davant els jutjats de Madrid a causa de la incertesa sobre la consecució d'un acord de refinançament o inversió a curt termini i la deterioració constant del negoci. La direcció de l'empresa va denunciar que aquesta situació ha estat culpa dels "incompliments econòmics" del fons d'inversió de KKR amb Dentix i ha remarcat que davant la negativa de KKR de complir amb les seves obligacions contractuals d'inversió en el grup, abandonant la companyia, els seus treballadors, creditors i pacients" s'han vist obligats a sol·licitar el concurs voluntari de creditors.

La direcció de l'empresa ha assegurat que han decidit sol·licitar el concurs voluntari de creditors "en benefici dels seus creditors i dels seus treballadors". Tot i això, la companyia ha informat que manté actives les negociacions amb creditors i possibles inversors per evitar la fallida de la clínica.

stats