Gastronomia
Economia 26/01/2023

Dues cocteleries de Palma, guardonades a Madrid Fusión

Chapeau i Ginbo, ubicades al passeig de Mallorca, han rebut tres estrelles en total dels organitzadors de Top Cocktail Bar

ARA Balears
1 min
Les cocteleries Ginbo i Chapeau de Palma.

PalmaLes dues cocteleries de Palma Chapeau i Ginbo –ambdues del grup Ginbo i ubicades al passeig de Mallorca– revaliden els reconeixements a Madrid Fusión, després de ser guardonades aquest dimecres. Els organitzadors de Top Cocktail Bar els han lliurat dues i una estrelles, respectivament, a l'escenari de The Drink Show. Aquest ha estat el veredicte d'un jurat internacional, que conformen periodistes experts en gastronomia, al capdavant dels quals es troba el president de World 50 Best Bars d'Espanya i Portugal, François Monti.

Per una banda, Chapeau revalida les dues estrelles, que reconeixen la seva "qualitat, servei i innovació, i carta de begudes", segons han informat fonts del grup. A més, l'establiment és part del grup internacional TOP 500 Bars, en la posició número 464. El 2020 va rebre el premi a millor carta d'Espanya a Fibar Valladolid, amb 'Paisatges de Mallorca', que gira entorn del producte local i els artesans. La continuació ha estat 'Noltros', aquest 2022, una carta en què han participat experts de la gastronomia a les Illes, com ara Santi Taura, Ariadna Salvador o Lluís Pérez.

Pel seu costat, Ginbo torna a rebre una estrella, fet que només altres deu cocteleries d'Espanya i Portugal comparteixen. També li reconeixen la qualitat, el servei i l'experimentació. Així mateix, el grup recorda que aquest 2022 han presentat la seva darrera carta, 'Back to 90s', un homenatge als anys 90, que va quedar entre les tres finalistes de Millor menú de carta d'Espanya a Fibar 2022, premi que van guanyar el 2016.

A banda de del Grup Ginbo, també han estat reconegudes altres cocteleries de Palma. Tant Agabar –ubicada al carrer de la Fàbrica–comi Blassclub –també al passeig de Mallorca– han rebut una Menció a la llista Top Cocktail Bar.

stats