Economia 25/06/2019

Dimiteix el president de Cellnex

Marco Patuano presidia la companyia des de juliol del 2018

Ara
1 min
Dimiteix el president de Cellnex

BarcelonaLa companyia de telecomunicacions Cellnex ha anunciat aquest dimarts la dimissió del seu president, Marco Patuano, que ostentava el càrrec des de juliol de l'any passat.

"Amb data d'ahir, Cellnex va rebre comunicació del conseller Marco Patura en la qual informa de la seva renuncia com a conseller i president del consell d'administració de Cellnex", ha explicat la multinacional. La presidència estarà vacant fins a la pròxima reunió del consell d'administració, en què es tractaran els possibles nomenaments per substituir-lo. Cellnex no ha informat de les raons que han portat el president a abandonar l'empresa catalana.

Patuano va ser escollir per ocupar el rol de president no executiu, ja que el primer executiu de l'empresa és el conseller delegat, Tobías Martínez. El president sortint va ser elegit conseller dominical en representació del principal accionista de Cellnex, l'empresa Connect, que pertany a la italiana Grupo Edizione de la família Benetton. A més de president de Cellnex, Patuano també és conseller delegat d'Edizione.

Patuano va ser elegit president després que la catalana Abertis vengués a Connect el 29,9% de les accions de Cellnex, fet que va convertir la família Benetton en el primer accionista i que va deixar Abertis fora del consell.

A més, Cellnex ha anunciat que durà a terme una emissió de bons convertibles de 700 milions, ampliable en 150 milions addicionals, després d'haver assegurat un finançament de 2.700 milions amb un grup de bancs per als projectes Iliad i Salt, segons ha informat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

A les 11.30 hores del matí, les accions de Cellnex queien un 1,58% a la borsa, el retrocés més fort de les 35 companyies de l'Íbex.

stats