Economia 20/07/2021

El Consell repartirà prop de 5.000 lots de productes de Mallorca

És una iniciativa que vol dinamitzar el sector productiu mallorquí posant en circulació productes de les cooperatives agroalimentàries de l'illa

ARA Balears
1 min
Hi participaran establiments de fins a 24 municipis de tota l'illa de Mallorca.

'Amb el producte de Mallorca' és el lema amb el qual s'emmarca aquesta campanya del Consell de Mallorca. Es tracta d'una iniciativa que repartirà 4.778 bons bescanviables per lots de productes mallorquins de diferents cooperatives agroalimentàries, establiments del sector productiu i botigues amb compromís social. Tindrà la singularitat de donar sortida a productes que s'han vist estancats a causa de les dificultats que ha originat la pandèmia per covid-19.

La població pot sol·licitar els bons a través del portal web www.ajutsmallorca.com, dins el període de temps d'entre el 25 de juliol fins al 25 d'octubre. Les persones amb el bo hauran de fer una despesa mínima de 200 euros a l'establiment que hagin escollit i el podran bescanviar pel bo, valorat en 153 euros. El conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, ha explicat que aquests lots no tan sols són la manera de fer un obsequi, sinó que també són "una manera de premiar els consumidors de producte de Mallorca."

Els establiments que hi participaran s'estenen arreu de l'illa, concretament a 24 municipis diferents. A més, a part de botigues i establiments del sector productiu, hi participaran 13 cooperatives. Així, el lot en qüestió inclourà 22 productes de les Illes, incloent-hi vi, oli, ametles i productes frescos com formatge i sobrassada. Clarament, formaran part de les diferents denominacions d'origen presents a Mallorca.

stats