Economia 07/06/2018

El Cercle d'Economia fomenta l'economia social amb un premi d'idees de 10.000 euros

Es distingirà un projecte destinat especialment a persones discapacitades, gent gran i dependent

Ara Balears
1 min
Els premis s'han presentant a la seu de la Fundació La Caixa.

PalmaEl Cercle d'Economia de Mallorca fomenta la creació d'empreses de caràcter social amb la segona edició dels seus premis, que atorgaran 10.000 euros a la idea que en resulti guanyadora.

En aquesta convocatòria, els premis del Cercle van dirigits a la cerca de propostes i projectes destinats a afavorir la qualitat de vida de les persones, especialment persones amb discapacitat, gent gran i/o dependent. El termini d'entrega de propostes acaba el dia 1 de juliol i s'espera entregar el premi el 19 del mateix mes.

Durant la presentació, Joe Holes, membre de la comissió d'innovació d'aquesta entitat, ha explicat que estam en un moment de molts de reptes, "però també d'oportunitats per tal de millorar la societat en què ens trobam".

A l'acte ha assistit el director d'Innovació i Recerca del Govern, Josep Lluís Pons Hinojosa, que ha posat en relleu la disposició del Govern de seguir fent passes per reforçar l'economia del coneixement i d'incentivar les empreses perquè aprofitin la recerca i la innovació. "L'esforç que es fa en educació ha de revertir en les nostres empreses i societat", ha afegit.

El vicerector d'Innovació de la UIB, Jordi Llabrés, s'ha mostrat satisfet de col·laborar amb aquests guardons i ha agraït que es vagin adaptant a una societat tan canviant com l'actual.

A l'acte també han participat representants de diferents entitats col·laboradores, entre elles, CaixaBank i IOTLabs.

stats